İnce’den Kılıçdaroğlu’nun Önerisine Destek

İnce’den Kılıçdaroğlu’nun Önerisine Destek

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm adaylarla tartışma çağrısına katıldığını duyurdu. İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben hazırım” dedi.

Kılıçdaroğlu, Habertürk Televizyonu’nda katıldığı bir programda, mitinglerin gövde gösterisine dönüştüğünü söyleyerek, adayların halkın karşısına çıkıp sorulara cevap vermesi gerektiğini ifade etmişti. Kılıçdaroğlu, “Samimi olarak halkın karşısına çıkılacaksa adaylar gelirler, beraber otururuz, sizler soru sorarsanız, biz cevaplarız, takdir milletindir deriz ve mesele biter. Bu tür toplantılara eksikliklerim ortaya çıkar, sinirlerimi tutamam anlayışıyla gelinemiyorsa bu doğru değil” demişti.

İnce’nin bu çağrıya olumlu yanıt vermesi siyasi gündemde büyük ilgi uyandırdı. Bazı siyasi yorumcular İnce’nin bu hamlesiyle seçmenlere kendini göstermeye çalıştığını ve rakiplerine meydan okuduğunu belirttiler. Bazıları ise İnce’nin bu tutumunun Millet İttifakı içindeki uyumu bozabileceğini ve Kılıçdaroğlu’nu zor durumda bırakabileceğini öne sürdüler. Muharrem İnce’nin gezdiği şehirlerde çoğunlukla gençlerin oluşturduğu kalabalıklar tarafından yoğun ilgi görmesi ise her geçen gün gündemdeki yerini güncelliyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İnce’den Kılıçdaroğlu’nun Önerisine Destek