İsmail Saymaz: Eylem Tok ve Oğlunun Kaçış Planını Baba Timur Cihantimur Hazırladı

İsmail Saymaz: Eylem Tok ve Oğlunun Kaçış Planını Baba Timur Cihantimur Hazırladı

Murat Oğuz Aci’nin hayatını kaybettiği trafik kazası sonrası ehliyetsiz ve reşit olmayan kazanın faili oğlu Timur ile yurtdışına kaçan Eylem Tok, dün New York’ta güler yüzlü bir şekilde taksiye binerken görüntülendi.

Gazeteci İsmail Saymaz, köşe yazısında Eylem Tok ile oğlu Timur’u havalimanına bırakan şoför Ayşe Ceren Saltoğlu’nunun tutuklandığını ancak baba Bülent Cihantimur’un ifadesinin dahi alınmamasına dikkat çekti.

Saymaz’ın köşe yazısında aktardığı bilgiye göre Timur Cihantimur’un özel şoförü Adem Kızıltepe ifadesinde, Eylem Tok ve oğlunun kaçışını baba Timur Cihantimur’un planladığını anlattı. İşte Saymaz’ın köşe yazısında yer verdiği Kızıltepe’nin soruşturmadaki ifadesi:

“Eylem Tok, telefonla heyecanlı şekilde konuşmalar yapıyordu. Polisler ‘Yavaşla’ diye uyarıda bulundu. Biz eve döndük. Tok, iner inmez eve koştu. Bir iki dakika sonra Bülent Bey geldi. Ayşe Ceren Saltoğlu ve beni eve almadılar. Ceren, panik halde ‘Allah yardımcımız olsun’ dedi. Timur, sırt çantasıyla kapıdan çıkarak, babasının aracına bindi. Eylem Hanım Ceren’in arabasına bindi. Bana ‘Eve git’ dediler.”

Patronunu geri almaya giden Kızıltepe ifadesinin devamında şunu söylüyor:

“Geri döndüm ve onu aldım. Mecidiyeköy’deki kiliğine geldik. Klinikteyken Bülent Bey ‘Bunlar burada yoklar’ dedi. Bana, ‘Git araca bak’ dedi. Araç havalimanı istikameti üzerindeydi” şeklinde yaşananları söylüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İsmail Saymaz: Eylem Tok ve Oğlunun Kaçış Planını Baba Timur Cihantimur Hazırladı