İsrail Ordusu Gazze’de Şifa Hastanesi Yakınlarında Aileye Ait Eve Saldırı: 30 Ölü

İsrail Ordusu Gazze'de Şifa Hastanesi Yakınlarında Aileye Ait Eve Saldırı: 30 Ölü

İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi yakınlarında düzenlenen saldırı sonucunda bir Filistinli aileye ait evde 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’nın sağlık kaynaklarına dayandırdığı acı verici haberlere göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyinde, binlerce hasta ve yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı Şifa Hastanesi’nin yakınlarındaki bir eve düzenlediği saldırıda ağır bir insanlık trajedisi yaşandı. Saldırı sonucunda Ebu Hasira ailesine mensup 30 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Bu vahim olay, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah kentinin En-Nasr semtine İsrail güçleri tarafından düzenlenen topçu saldırısının ardından meydana geldi. Söz konusu saldırıda da birçok kişinin yaralandığı belirtildi. İsrail güçlerinin, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde yoğun bombalama faaliyetlerini sürdürdüğü, hasta ve yaralıların yanı sıra yerinden edilen Filistinlilerin de sığındığı ayakta kalan son hastanelere ve bu hastanelerin çevrelerine yönelik saldırılarını artırdığı rapor edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İsrail Ordusu Gazze’de Şifa Hastanesi Yakınlarında Aileye Ait Eve Saldırı: 30 Ölü