İstanbul Bayrampaşa’da Kıraathaneye İki Kez Silahlı Saldırı

İstanbul Bayrampaşa'da Kıraathaneye İki Kez Silahlı Saldırı

İstanbul Bayrampaşa’daki bir kıraathaneye son altı ayda iki kez silahlı saldırı düzenlendi. İşletme sahibi Fesih Balaman son saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Fesih Balaman’ın, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde işlettiği kıraathane son altı ayda silahlı saldırıya uğradı. İlk saldırı 9 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşti. İki şüpheli şahıs, kahvehane önüne gelerek silahla ateş açtı ve olay yerinden kaçtı. Bu saldırıda Balaman yara almadı ve polis ekipleri saldırganları yakalayarak gözaltına aldı.

Son saldırı ise 6 Mart tarihinde, gece vakti meydana geldi. İki silahlı şüpheli, kıraathanenin kapısına geldi. İçerideki Balaman’ı hedef alarak ateş açan saldırganlar, daha sonra kaçmaya başladı. Bu sırada kıraathanede bulunan müşterilerden biri şüphelilerden birini yakalarken, diğer saldırganlar mahalle bekçileri tarafından gözaltına alındı.

Balaman yaşadığı bu trajik anları detaylandırarak, “İki saldırgan, silahlarıyla buraya kadar geldiler. Ben o sırada içerideydim. Birisi kapıyı açtı, diğeri içeri girip bana doğru ateş açtı ve kaçtı. Eğer hızlıca yere yatmasaydım, mermiler bana isabet edebilirdi ve ölümle sonuçlanabilirdi. Saldırganlardan birini biz yakaladık,” dedi.

Yetkililer, bölgedeki güvenlik önlemlerini gözden geçirirken, soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul Bayrampaşa’da Kıraathaneye İki Kez Silahlı Saldırı