İstanbul’da CHP Yönetimine Gönderme Yapan Kılıçdaroğlu Afişleri

İstanbul'da CHP Yönetimine Gönderme Yapan Kılıçdaroğlu Afişleri

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde İstanbul’un çeşitli noktalarında asılan ve CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu konu alan afişler, politik gündemi hareketlendirdi. Afişlerde, “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok” ifadesi ve “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” imzası yer alıyor.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, İstanbul’da ortaya çıkan bir dizi afiş, siyasi gündemi belirleyen ana konulardan biri haline geldi. CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı bu afişlerde, “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok” ifadesi dikkat çekti. Afişlerin alt kısmında ise “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” ifadesine yer verildiği görüldü.

Bu afişlerin, CHP içindeki potansiyel çatlaklar veya parti içi siyaset üzerine yeni bir tartışma başlatması mümkün görünüyor. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde asılan afişler, Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki konumunu ve siyasi geleceğini sorgulayan bir açıdan ele alıyor. Özellikle “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok” ifadesi, parti içi dinamikler ve ittifaklar üzerine çeşitli yorumlara yol açabilecek nitelikte.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul’da CHP Yönetimine Gönderme Yapan Kılıçdaroğlu Afişleri