İYİ Parti’den Olağanüstü Kongre Kararı: Meral Akşener’den Kritik Açıklamalar

İYİ Parti'den Olağanüstü Kongre Kararı: Meral Akşener'den Kritik Açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin olağanüstü seçimli kongreye gitme kararını duyurdu ve Türkiye’nin ekonomik ve politik geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk siyasetinde önemli bir dönüm noktasını işaret eden açıklamalar yaptı. Akşener, “Muhasebemizi yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız.” diyerek partisinin olağanüstü seçimli kongreye gitme kararını açıkladı.

31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiren Akşener, “Milletimizin seçimden yorulduğunu ve iktidara ekonomi üzerinden mesaj gönderdiğini” belirtti. İYİ Parti lideri, “Rahmetli Demirel’in sözlerini hatırlatıp ‘Tencere her iktidarı sallar’ demiştik. Kendisi umarım artık çağrılarımızın arkasında milletimizin sesi olduğunu anlamıştır.” ifadelerini kullandı.

Akşener, siyasi partilerin seçimlerden çıkan mesajları duymak zorunda olduğuna dikkat çekerek, “Bu doğrultuda İYİ Parti olarak biz de üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız.” dedi. Bu açıklama, İYİ Parti’nin gelecekteki politikası ve Türkiye’nin genel politik atmosferi üzerinde önemli etkiler yaratabilir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti’den Olağanüstü Kongre Kararı: Meral Akşener’den Kritik Açıklamalar