İyi Partili Erel’den Davutoğlu’nun tehditine tepki

featured

Dün akşam Habertürk’e konuk olan Ahmet Davutoğlu’nun “Cumhurbaşkanı olur ya bizim sözümüzden çıkarsa Meclis desteğini kaybeder, kriz çıkar ve erken seçime gider” sözleri 6’lı masaya ve cumhurbaşkanı adayına olası “tehdit” mesajı olarak değerlendirip gündem oldu. İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, tv100’de katıldığı programda Davutoğlu’nun sözlerini eleştirdi. Erel’in açıklamaları şu şekilde:

“Bize bugüne kadar Davutoğlu’nun 6’lı masada böyle bir talebinin olduğu yönünde bir bilgi gelmedi. Sayın Davutoğlu bu görüşünü neye dayandırarak hangi kriterlere göre kamuoyuyla paylaştığını şahsen ben de bilmemekteyim.

Davutoğlu gönlünden geçenleri diline dökmüş. İYİ Parti olarak gönlümüzden geçen çok şeyleri dillendiremediğimiz ortak masada bizi çok rahatsız eden söylemler karşısında suskun kaldığımız çok şeyler var. 6’lı masanın ruhuna uygun hareket etmek zorundayız.”

Davutoğlu’nun sözleri sonrasında çok sayıda vatandaş sosyal medyadan tehditvari açıklamalara tepki göstermiş, kısa süreli de olsa “Davutoğlu” kelimesi twitter’da gündem olmuştu.

İlgili haber
6li-masada-herkes-cumhurbaskani-yardimcisi-olacak
6’lı Masada Herkes Cumhurbaşkanı Yardımcısı Olacak

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İyi Partili Erel’den Davutoğlu’nun tehditine tepki