İzmir’de 18 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

İzmir'de 18 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iki kişi arasında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan 18 yaşındaki Baran Çatalbaşoğlu hayatını kaybederken, saldırgan B.A. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde saat 23.00 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Baran Çatalbaşoğlu ile B.A. isimli şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.A., yanında bulunan bıçakla Çatalbaşoğlu’na saldırdı. Çatalbaşoğlu, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Aynı olayda, B.A. da darp edilerek yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Baran Çatalbaşoğlu’na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra özel bir hastaneye götürdü. Ancak genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yandan, B.A. ise önce İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, daha sonra da Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. B.A.’nın tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alınacağı bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden Baran Çatalbaşoğlu’nun cenazesi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de 18 Yaşındaki Genç Bıçaklanarak Öldürüldü