İzmir’de Doktora Bıçakla Saldıran Şahıs Yakalandı

İzmir'de Doktora Bıçakla Saldıran Şahıs Yakalandı

İzmir’de 1 aylık bebeğini hastaneye götüren G.D. (27), bebeğine bakılmadığını iddia ederek asistan doktor Emre Arslan’a (28) saldırdı. G.D., doktor Arslan’ı önce yumrukladı, sonra da bıçakla tehdit etti. Olay sonrası hastaneden kaçan G.D., polis tarafından evinde yakalandı. G.D., haksız tahrik ve takdiri indirim uygulanarak 3 yıl 20 gün hapis cezasına mahkum edildi.

DHA’nın haberine göre olay, 13 Mart günü saat 08.00 sıralarında Konak ilçesindeki Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. G.D., eşiyle birlikte gece saatlerinde bebeğini hastanenin çocuk acil servisine getirdi. Bebeği beyin ve sinir cerrahisi servisine yönlendiren doktorlar, tetkik sonuçlarını beklemelerini istedi. Bebeğin tetkik sonuçlarını değerlendiren beyin ve sinir cerrahisi servisindeki asistan doktor Emre Arslan, bebeğin 6 saatlik klinik gözlem altında tutulması gerektiğini söyledi.

Bebeği ile birlikte acil serviste bekleyen G.D., bir süre sonra sabrını kaybederek doktor Arslan’ın odasına gitti. G.D., kapıyı şiddetle çalarak doktor Arslan’a, ‘Bebeğime sen mi bakacaksın? Bekliyorum ama bakmıyorsun?’ diye bağırdı. Dr. Arslan’ın, ‘Evet ben bakıyorum, filmlerini inceledim, işlemlerini yaptım’ diye cevap vermesine rağmen G.D., küfürler savurarak sinirlendi. Dr. Arslan odasının kapısını kapatınca G.D., kapıyı yumruklamaya devam etti. Dr. Arslan kapıyı açtığında G.D., yüzüne yumruk atarak bıçak çekti. Servisteki diğer sağlık çalışanları ve vatandaşlar araya girerek olayın büyümesini önledi. G.D., bebeğini ve eşini alarak hastaneden uzaklaştı. Dr. Arslan kendisine saldıran G.D.’den şikayetçi oldu.

Konak Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, G.D.’nin peşine düştü. Ekipler, G.D.’nin evine operasyon düzenledi. Polisi görünce evin bahçesinden atlayarak kaçmaya çalışan G.D., kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan G.D.’nin daha önce de çeşitli suçlardan kaydının olduğu ortaya çıktı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de Doktora Bıçakla Saldıran Şahıs Yakalandı