Julian Draxler’in Sahadan Ayrılma Nedeni

Julian Draxler'in Sahadan Ayrılma Nedeni

Katar’da oynanan bir futbol maçında ilginç bir olay yaşandı. Al Ahli takımının yıldız oyuncusu Julian Draxler, Qatar SC ile oynadıkları maçın 66. dakikasında attığı golün ardından hiçbir uyarı yapmadan sahayı terk etti. Alman futbolcu, soyunma odasına doğru koşarken kameralar tarafından görüntülendi. Birkaç dakika sonra geri dönen Draxler’in neden böyle bir davranış sergilediği ise merak konusu oldu.

Maç sonrası yapılan açıklamada, 30 yaşındaki oyuncunun bağırsak problemi nedeniyle sahayı bıraktığı belirtildi. Draxler’in bu durumdan dolayı çok üzgün olduğu ve takım arkadaşlarından özür dilediği ifade edildi. Al Ahli, Draxler’in iki gol attığı maçı 4-1 kazanarak ligde üçüncü sıraya yükseldi.

Draxler, bu sezon başında Fransa’nın Paris Saint-Germain takımından Katar’ın Al Ahli Doha takımına 9 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Alman futbolcu, Katar Yıldızlar Ligi’nde çıktığı 8 maçta 6 gol atarak takımının en skorer ismi oldu.

Bu arada, Draxler’in sahayı terk etmesi, geçtiğimiz ay Barcelona’nın genç oyuncusu Lamine Yamal’ın benzer bir olaya imza atmasını akıllara getirdi. Yamal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile oynanan maçta tuvalete gitmek için sahadan ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Julian Draxler’in Sahadan Ayrılma Nedeni