Kadir İnanır’ın Sağlık Durumunda Son Gelişmeler

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumunda Son Gelişmeler

Türk sinema tarihinin efsane isimlerinden Kadir İnanır, geçirdiği inme sonucu hastaneye kaldırıldı. Eşi Jülide Kural, İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Türk sinema tarihinin en sevilen isimlerinden biri olan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde inme geçirerek Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadir İnanır’ın, Beykoz’daki evinde geçirdiği inme sonucu bilincinin kapalı olduğu ve beyin damarına pıhtı attığı açıklandı. Acil olarak yapılan beyin tomografisi ve MR sonuçları sonrası, usta oyuncu yoğun bakımda tedavi altına alındı.

İnanır’ın durumuyla ilgili önemli açıklamalar yapan yeğeni Levent İnanır, “Beyinde pıhtı atması oldu ve doktorlar zamanında müdahale ettiler. Hayati tehlikesi yok. İyi olacak diye düşünüyoruz.” dedi. İnanır’ın doktoru Başhekim Prof. Dr. Sağlam ise, ünlü oyuncunun entübe edilerek yoğun bakımda takip edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtti.

Bu süreçte, İnanır’ın eşi Jülide Kural da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla sevenlerini bilgilendirdi ve destek çağrısında bulundu. Kural, “Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci hepimizin desteğiyle atlatacaktır.” ifadelerini kullanarak umutlu bir mesaj verdi. En son gelen bilgilere göre, Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyileştiğini ve tüm tetkik sonuçlarının olumlu çıkması üzerine uyandırılma kararı alındığını duyurdu.

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumunda Son Gelişmeler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadir İnanır’ın Sağlık Durumunda Son Gelişmeler