Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak’ın Köpeği Komşu Köpeğini Öldürdü

featured

Beylikdüzü’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın köpeği Drago, komşusunun köpeği Leo’ya saldırarak onu ölümcül şekilde yaraladı. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde bulunan bir lüks sitede korkunç bir olay yaşandı. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın “Drago” isimli köpeği, komşusu Yasemin Kılıç ve annesiyle gezintiye çıkan “Leo” isimli başka bir köpeğe saldırdı. Bu acı verici olay, çevre sakinlerinin cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, dün öğle saatlerinde gerçekleşti. Yasemin Kılıç ve annesi, Leo ile sitenin içerisinde gezintiye çıktıkları sırada Parlak ile karşılaştı. Parlak’ın kontrolünden çıkan Drago, Leo’ya saldırarak onu parçaladı. Site sakinleri köpekleri ayırmaya çalışsa da, Leo ağır yaralar aldı ve daha sonra hayatını kaybetti. Aynı saldırı sırasında Drago, Yasemin Kılıç’ın kolunu da çizdi.

Köpeklerinin ölümüyle yıkılan Kılıç ailesi, Banu Parlak ile yaşanan olay nedeniyle tartıştı. İddialara göre Parlak, olay yerine çağırdığı kişilerle birlikte Kılıç ailesine saldırdı. Her iki taraf da karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

‘Gülerek bizi suçluyor’

Kılıç kardeşler, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Emin Kılıç, “Biz Leo ile birlikte 6 kişilik mutlu bir aileydik. Yanımızda oturan Banu Parlak’ın çok büyük bir köpeği vardı. Kendisine defalarca söylememize rağmen tasmasız şekilde sitede gezdiriyordu. Dün 4 sıralarında köpeğimize saldırdı. Yoğun bakıma yatırıldı Leo. Bu sabah ise ölüm haberini aldık. Bizim canımız gitti. Ama Banu Parlak hala gülerek bizi suçluyor” ifadelerini kullandı.

Gözlerinin önünde köpeğinin parçalanmasını seyreden Yasemin Kılıç ise, “Leo’yu dolaştırırken Banu Parlak’ın köpeğini gördük. Bahçe içerisinde tasmasız dolaşıyordu. Annem ile birlikte onunla karşılaşmamak için yolumuzu değiştirdik ancak tam içeri girerken Banu Parlak köpeği ile birlikte tasmasız şekilde çıktı. Köpek anında koşarak geldi. Leo’ya saldırdı. Köpeğin koştuğu Leo’yu parçaladığı an gözümden gitmiyor. Ben gece uyuyamadım. Hala hiçbir şey olmamış gibi güle güle bizi suçluyor. Bana saldırmaya çalıştılar. Ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Banu Parlak sen bir katilsin. Bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın” şeklinde konuştu.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak’ın Köpeği Komşu Köpeğini Öldürdü