Kağıthane’de Milyonluk Soygun

Kağıthane'de Milyonluk Soygun

İstanbul Kağıthane’de, İran uyruklu bir iş kadınının evine yapılan ve yaklaşık 40 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve nakit paranın çalındığı soygun olayı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı. Geçtiğimiz 2 Kasım Perşembe günü Seyrantepe’de meydana gelen olayda, dört hırsız, kadının evine giren ve kasayı çalarak kayıplara karışmıştı.

Soyguncular, kasayı birkaç gün sonra Eyüpsultan Pirinçci köyü yakınlarındaki boş bir araziye atmışlardı. Polis ekipleri, detaylı incelemeler ve çevredeki güvenlik kameralarını tarayarak şüphelilerin kimliklerini ve kullandıkları aracı tespit etti. Araştırmalar sonucunda, iş kadınının özel şoförü olan Fevzettin S. (27) dahil dört şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden üçü, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Fevzettin S., Abdurrezzak U. (26), Yasin K. (42) ve Mustafa U. (24), mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 127 bin dolar, 5 bin Euro ve çeşitli değerli eşyalar ele geçirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kağıthane’de Milyonluk Soygun