Kayaş’ta MKE Fabrikası’nda Patlama: 4 Yaralı

Kayaş’ta MKE Fabrikası’nda Patlama: 4 Yaralı

Ankara’nın Kayaş ilçesinde bulunan MKE Kapsül Fabrikası’nda bugün saat 10.56’da patlama meydana geldi. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekibi sevk edildi. Patlamada 4 işçi yaralandı ve tedavi altına alındı. Fabrikada çıkan yangın ise kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “MKE Kapsül Fabrikası’nda saat 10.52’de meydana gelen patlamada maalesef 4 işçimiz yaralandı. Emniyet, itfaiye, AFAD ve 112 Acil ekiplerimiz bölgede. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Gelişmelerle ilgili kamuoyu bilgilendirilecektir.” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de TRT Haber’e verdiği demeçte, “Yaklaşık 11.00 civarında bilgi geldi. Patlamayı duyar duymaz fabrikaya geldik. Burada 4 kişi yaralanmış maalesef. Hastaneye kaldırıldılar ve müdahaleleri yapılıyor. Biz de şu an idari binanın olduğu yerdeyiz. Güvenlik önlemleri alındı uzman ekipler müdahalesini yapıyor. Bölgedeki vatandaşlar için hiçbir tehlike yok. Dağın eteklerinde bir bölge.” şeklinde konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kayaş’ta MKE Fabrikası’nda Patlama: 4 Yaralı