Kediye Tekme Atan Şahsı Döven Hayvansever

featured

İstanbul’da ATM önünde kediye tekme atarak hayvanseverlerin tepkisini çeken kişi, kendisini takip eden bir genç tarafından dövüldü. Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 23.00 sıralarında Beyoğlu Kabataş’ta meydana geldi. Vale görevlisi Özcan Akkaya, yürüyüş yaparken ATM önünde yatan “Portakal” isimli kediyi tekmeleyen bir kişiye tanık oldu. Akkaya, hayvansever olduğunu söyleyerek saldırgana müdahale etti ve yumruk ve tekmeyle darp etti. Saldırgan, korkuyla olay yerinden kaçarken, “Bir daha yapmayacağım, beni bırak” diye yalvardı. Olay anı ise yakındaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Özcan Akkaya, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Canım sıkıldığı için yürüyüş yapıyordum. O esnada arkadaşın kediye tekme attığını gördüm. Kayıtsız kalamadım. Sonuçta hayvanseverim. Çok üzüldüm. Gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Doğru bir şey değildi. Şahsı yakaladıktan sonra kaçmaya çalıştı. Özür dilemek istedi ama benim için bir anlamı yoktu.” dedi. Akkaya, saldırganın alkol almadığını da belirtti.

Kediyi tekmeleyen kişi ile döven kişi arasında herhangi bir şikayet olmadığı öğrenildi. “Portakal” isimli kedinin ise olaydan sonra iki gün ortadan kaybolduğu ancak daha sonra mamasını ve suyunu vererek ait olduğu yere geri getirildiği bildirildi. Kedinin durumunun iyi olduğu ifade edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kediye Tekme Atan Şahsı Döven Hayvansever