Kırım Derneği’nin Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

featured

Kırım Derneği Genel Merkezi’nde yapılan kongrenin ardından belirlenen yeni yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımlarını belirledi

22 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da, Kırım Derneği Genel Merkezi’nde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını Kırım Derneği Genel Merkezi’nde 25 Nisan’da gerçekleştirdi. Mükremin Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı yapıldı. Yeni görevler şu şekilde belirtildi:

Mükremin ŞAHİN: Genel Başkan
Av. Namık Kemal BAYAR: Genel Başkan Vekili
Ömer ÖZEL: Genel Başkan Yardımcısı
Hakan ATAY: Genel Sekreter
Sinan GÜNDEMİR: Genel Muhasip
Semih GEZER: Genel Veznedar
Tuncer KALKAY: Yönetim Kurulu Üyesi
Prof. Dr. Ersel ONRAT: Yönetim Kurulu Üyesi
Av. Mihriban CEYLAN: Yönetim Kurulu Üyesi
Hüseyin MIRZA: Yönetim Kurulu Üyesi
Ali Olgun BOYDAK: Yönetim Kurulu Üyesi
Murat BATIR: Yönetim Kurulu Üyesi
Emel SEZGİNER: Yönetim Kurulu Üyesi

Önümüzdeki 3 yıl boyunca görev yapacak yeni Yönetim Kurulu üyeleri, planladıkları projeleri masaya yatırdılar. Öncelikli olarak eğitimlerine devam eden Kırım Tatar gençlere burs verilmesi konusu konuşuldu. Daha sonra Geniçesk’te camii ve okul yapımı, Serra Menekay’ın, “Aluşta’dan Esen Yeller” kitabının sinema filmine uyarlanması, “Mustafa” belgesinin Türkiye’de gösterimi ve Hayat Vakfı, QHA ve Kırım Tatar Genel Merkezi’nin ortak çalışması ile Ankara’da radyo kurmak yapılmak gündemdeki projeler olarak belirtildi.

Türkiye’de yaşayan Kırım Tatar diasporasına seslenen Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, “Türkiye’de yaşayan bütün Kırım Tatarları derneğimize üye olmaya bekliyoruz, burada ne kadar çok üyemiz olursa biz o kadar güçleniriz, herkesin buraya gelip bizlerle birlikte ortak çalışması bizi son derece mutlu eder”. dedi.

Kaynak:Kırım Haber Ajansı (QHA)

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kırım Derneği’nin Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.