Konya’da 14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı

Konya'da 14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı

Konya’da dedesinin yanında kalan 14 yaşındaki kız, gece yarısı ekmek bıçağıyla dedesine saldırdı. Yaşlı adam ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, torun ise polis tarafından yakalandı. Gazetecilerin sorularına boksör taklidi yaparak cevap veren kız, “Farkında değildim” dedi.

Olay, Selçuklu ilçesindeki bir apartmanda dün gece saat 02.30’da meydana geldi. İddiaya göre, annesi tarafından iki gün önce dedesi İdris A.’nın (66) evine bırakılan H.A., bilinmeyen bir sebeple dedesini bıçakladıktan sonra kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, İdris A.’yı kanlar içinde buldu. İlk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen yaşlı adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından şüpheli torunu aramaya başladı. H.A.’nın 8 yıldır boks eğitimi aldığı belirlendi. Kısa sürede Hocacihan Mahallesinde yakalanan H.A., sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesine getirildi. Burada kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere boks hareketleri yaparak tepki gösteren H.A., “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” diye bağırdı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan H.A., “İsteyerek yapmadım, farkında değildim” dediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Konya’da 14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı