Konya’daki İmam ile Eşinin Cinayetinde Şok İtiraf

Konya’daki İmam ile Eşinin Cinayetinde Şok İtiraf

Konya’nın Çumra ilçesinde yaşanan bir cinayet olayında, bir imam ve eşi evlerinde tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın faili olarak gözaltına alınan çiftin oğlu, jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İmam Hüseyin Çoban (55) ve eşi Mürüvvet Çoban (51), İçeri Çumra Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evlerinde yaşamaktaydı. Çiftten uzun süre haber alamayan kızları, durumu kayınpederine bildirdi. Kayınpederi eve gittiğinde kapının kilitli olmadığını ve çiftin kanlar içinde yattığını gördü. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, çiftin tabancayla vurularak hayatını kaybettiğini tespit etti. Çoban çiftinin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda cinayet şüphelisi olarak çiftin oğlu Mücahit Çoban’ı (26) yakaladı. Jandarmadaki sorgusunda babasının tabancasıyla anne ve babasını öldürdüğünü itiraf eden Mücahit Çoban, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

thumbnail
İlişkili Haber
Konya’da İmam ve Eşi Evlerinde Ölü Bulundu

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Konya’daki İmam ile Eşinin Cinayetinde Şok İtiraf