Köpeklerin Saldırdığı 9 Yaşındaki Tunahan Entübe Edildi

Köpeklerin Saldırdığı 9 Yaşındaki Tunahan Entübe Edildi

Ankara’nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz günlerde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz’ın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Tunahan’ın babası Halil Yılmaz ise duruma, ““Köpekler benim çocuğumu ısırmamışlar, resmen yemişler. Çocuğum makineye bağlı yaşıyor. Bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Yetkililere sesleniyorum, bu meseleyi çözsünler, bugün benim çocuğum yarın sizin çocuğunuz olabilir.” Bu ağır vebal, bir avuç köpek ve mama lobisine boyun eğen bütün devlet yönetiminin üzerindedir! Herkes bu kadar mı delirdi! Nasıl olur da Türkiye, evlatlarını köpeklere yem eden bir ülke olur! Akıl almıyor şu olanları ! Uzaya gitseniz fezaya gitseniz neye yarar, bu ülkede çocuklar köpeklere yem oluyorsa!” şeklinde sitem etti.

Mansur Yavaş: “Sahipsiz hayvan olmaz”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Tunahan’ın saldırıya uğradığı konuyla ilgili kendisine sorulan soruya Avrupa’nın hiçbir yerinde sokakta sahipsiz hayvan görmediğini söyleyerek başıboş köpekler konusunda hayvanseverlerin de sorumluluk alması gerektiğini belirtip, “Eğer çok istiyorlarsa hayvanseverler onlar da elini taşın altına koysun. Destek oluruz, sahiplensinler. Sahipsiz hayvan olmaz.” dedi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Köpeklerin Saldırdığı 9 Yaşındaki Tunahan Entübe Edildi