Kulağıma takılanlar 1

featured

Dikkatimi çeken konuları, haberleri yani kulağıma takılanları sizler için yazıyorum. 1,5 senedir kaçak hayatı yaşayan Sedat Peker 6. videosunu bu sabah 07:30’da yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabımda şunu yazdım; ”İnsanlar yayınlanan bölümleri Dijital platformlardaki dizilerden daha heyecanlı buluyor.”

Dün akşam dijital mecralarda gezinirken yorumları okudum. Kulağıma takılan soru ise, ” Yahu sabah 07:30’da video mu yayınlanır ” yayınlanır tabiki aklın, beynin, zekan ve yenilenmiş ruh haliyle yataktan kalkıyorsun ve bu durum sayesinde dikkat dağılması engelenerek, konuya odaklanman sağlanıyor. Zekice bir hareket. Mesela ben köşe yazılarını ertesi günün sabahına bırakarak okuyanlardanım.

Sedat Peker yayınladığı videolarda ”Uyuşturucu Ticareti” vurgusu sonrası iki uyuşturucu operasyonu gerçekleşti. İskenderun limanında 1 ton 72 kilo uyuşturucu hap ele geçirilirken ertesi gün ise yine aynı bölgede Suriye açıklarında 1 ton esrar ele geçilerek Mersin‘e getirildi.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan videoyu yayınlaması sonrası medya kısmında da bir hareketlilik yaşandı ve Özışık kardeşlere medya operasyonu yapıldı. Habertürk ve TV100, Hadi Özışık ile yollarını ayırdığını duyurdu. Türkiye Gazetesi ise Süleyman Özışık‘ın köşe yazılarına son verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Süleyman Soylu, TRT’de katıldığı özel programda Sedat Peker için ” Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz ” diyerek, çatışmanın iyice alevlenmesine neden oldu. Konuyla ilgili Sedat Peker önümüzdeki pazar günü video yayınlayacağını söyledi.

Bakalım ilerleyen süreçte neler olacak? Kimlerin canı yanacak, kimler bu durumu fırsata çevirecek. Hep birlikte göreceğiz.

Sevgiyle efendim…

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kulağıma takılanlar 1