Kurtlar Vadisi’nde Elif Eylül Rolü İçin İlk Teklif Edilen Ünlü İsim Kim? Şaşırtan Gerçek

Kurtlar Vadisi’nde Elif Eylül Rolü İçin İlk Teklif Edilen Ünlü İsim Kim? Şaşırtan Gerçek

Kurtlar Vadisi dizisi, 2003-2016 yılları arasında Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve sevilen yapımlarından biri oldu. Bu başarılı dizi, birçok karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazındı. Ancak dizideki karakterlerle ilgili bilinmeyen bazı detaylar da var. Mesela, Polat Alemdar’ın büyük aşkı Elif Eylül rolü için ilk olarak Özgü Namal’a değil, başka bir ünlü isme teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Bu ilginç gerçek, yıllar sonra bir televizyon programında açıklandı.

Kurtlar Vadisi’nin senaristleri Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, diziyi yazmaya başladıkları dönemde ünlü televizyon sunucusu Oylum Talu’ya Elif Eylül rolünü teklif ettiklerini belirtti. Oylum Talu ise katıldığı bir programda bu anısını paylaştı. Oylum Talu, “Geçenlerde Bahadır Özdener programa geldiğinden anlatmıştı. O yüzden rahatlıkla anlatacağım. Onlar Kurtlar Vadisi’ni ilk yazmaya başladığında o dönem bana bir telefon geldi. Normalde söylemiyorum hangi dizilerden teklif geldiğini. Elif rolü için bana teklif gelmişti.” dedi.

Oylum Talu, o sırada gazetecilik kariyerine devam etmek istediği için teklifi reddettiğini söyledi. “Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik. Ben gazeteci olacağım diyerek teklifi reddettim. Sonra çok pişman oldum.” şeklinde konuştu.

Oylum Talu’nun reddettiği Elif Eylül rolünü ise daha sonra Özgü Namal üstlendi. Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar’ın sevgilisi ve Süleyman Çakır’ın da avukatı olan Elif Eylül karakterini başarıyla canlandırdı. Elif Eylül, genç yaşta babasını kaybetmiş, anne ve kardeşiyle yaşayan başarılı bir avukattı. Erkek arkadaşı Ali’nin ölümünün ardından karşısına çıkan mafya Polat Alemdar’ın aslında Ali olduğunu bilmeden ona aşık oldu. Açık sözlü ve korkusuz yanı sayesinde mafya içinde kısa sürede tanındı.

Elif Eylül, Polat Alemdar’ın bazı güçlerin emirlerine uymaması sonucu planlanan trafik kazasında ağır yaralanan Elif, dizide kazadan 11 bölüm sonra hastanede Polat’ın Ali olduğunu öğrenerek hayatını kaybetti. İlerleyen bölümlerde Polat Alemdar, Ebru Duru ile evlense de Elif’i hiçbir zaman unutamadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kurtlar Vadisi’nde Elif Eylül Rolü İçin İlk Teklif Edilen Ünlü İsim Kim? Şaşırtan Gerçek