Mardin’de Tartıştığı Şoförü Silahla Vurdu

Mardin'de Tartıştığı Şoförü Silahla Vurdu

Mardin Midyat’ta korkunç olay! Beton mikseri şoförüne kurşun yağdırdı Mardin Midyat’ta yaşanan trafik kazası sonrası çıkan kavgada, otomobil sürücüsü Abdülkadir D., beton mikseri şoförü M.Y.’yi silahla vurarak yaraladı. Olay anı, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün öğlen saatlerinde Midyat Dörtyol kavşağında gerçekleşti. Abdülkadir D. idaresindeki otomobil ile M.Y. idaresindeki beton mikseri çarpıştı. Kazada maddi hasar meydana gelirken, iki sürücü arasında tartışma başladı. Tartışma, Abdülkadir D.’nin babası S.D.’nin de katılmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar, kavga edenleri ayırmaya çalıştı.

Bu esnada Abdülkadir D., belinden çıkardığı tabancayla M.Y.’ye ateş etti. Ancak silah tutukluk yapınca, Abdülkadir D. tekrar tetiğe bastı ve M.Y.’yi bacağından yaraladı. Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralanan M.Y.’yi hastaneye götürdü. Abdülkadir D. ve babası S.D. ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdülkadir D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Babası S.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mardin’de Tartıştığı Şoförü Silahla Vurdu