Saldırı Hazırlığındaki 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

SON DAKİKA: Adana'da Starbucks Şubesi Kurşunlandı

Kahraman Komandolarımız, terör örgütü PKK/YPG’ye göz açtırmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde eylem hazırlığındaki 12 terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) istihbari ve operasyonel desteğiyle düzenlenen başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi. Operasyonda çok sayıda patlayıcı ve mühimmat da ele geçirildi.

Bu operasyon, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde de teröristlere ağır darbe vuran Kahraman Komandolarımızın son başarısı oldu. Dün ve bugün Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 21 terörist etkisiz hâle getirildi. Böylece terör örgütü PKK/YPG’nin bölgedeki varlığına son verilmeye çalışılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, “Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 12 terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Böylece dün ve bugün Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 21 terörist etkisiz hale getirildi.” ifadelerini kullandı. MSB, operasyonlarda ele geçirilen patlayıcı ve mühimmatın da fotoğraflarını paylaştı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Saldırı Hazırlığındaki 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi