Deniz Otobüsü Marmara Denizi’nde Zor Anlar Yaşadı

Deniz Otobüsü Marmara Denizi'nde Zor Anlar Yaşadı

Avşa Adası’ndan İstanbul’a giden İDO deniz otobüsü seferleri, dün Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Avcılar ve Yenikapı iskelelerine ulaşmaya çalışan gemiler, dalgaların şiddetiyle sarsılırken, yolcuların bir kısmı bulantı ve baygınlık geçirdi. Gemi kaptanları, yolcuları sakinleştirmek için defalarca anons yaptı. Bazı yolcular ise dua ederek korkularını bastırmaya çalıştı.

Marmara Denizi’nde fırtına nedeniyle deniz otobüsü seferleri aksadı. Avşa Adası’ndan saat 15.00’te Avcılar İDO İskelesi’ne doğru yola çıkan deniz otobüsü, denizin ortasında fırtınanın etkisine girdi. Dalgaların yüksekliği 3 metreyi bulurken, gemi sallanmaya başladı. Yolcuların birçoğu bulantı hissetti ve kusmaya başladı. Bazı yolcular ise baygınlık geçirdi. Gemi kaptanı, yolculara 4 kez sakin olmalarını söyleyen anons yaptı. Ancak bu anonslar pek işe yaramadı.

Deniz otobüsü, Marmara Adası’na uğrayarak yoluna devam etti. Ancak fırtına hız kesmedi. Yolculardan 6’sının fenalaştığı öğrenildi. Gemi kaptanı, 1 saatlik rötarla Avcılar İskelesi’ne varmayı başardı. Kaptan, son anonsunda 15 yıl boyunca sefer yaptığını ancak ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Deniz Otobüsü Marmara Denizi’nde Zor Anlar Yaşadı