Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi nerede çekildi?

featured

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 28 Ekim 2005 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Maskeli Beşler: İntikam Peşinde nerede çekildi, Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi oyuncuları kimler, Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi konusu ne? İşte Maskeli Beşler: İntikam Peşinde hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi oyuncuları

Murat Aslan yönetmenliğinde çekilen Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Şafak Sezer, Memet Ali Alabora, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Dost Elver, Sümer Tilmaç, Seçkin Piriler, Nejat Birecik, Ceyhun Yılmaz, Hamit Haskabal, Mehmet Ali Erbil, Evrim Solmaz, Ali Karagöz, Bilal Çatalçekiç, Süheyl Eğriboz, Mehmet Uğur, İhsan Gedik, Cevdet Balıkçı, Türkan Avcı, Zeynep Karacan, Aykut Engin, Gözde Okur, Hasan Küçükçetin, Tibet Töre, Yaşar Mirzallı, Arif Burak Öncü, Güzin Çorağan, Deniz Oral, Bülent Baytar, Alper Banko, Ökkeş Avgın, Metin Örs…

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde konusu Yetimhaneden ayrıldıktan sonra başları bir türlü dertten kurtulmayan Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki ve Kamil, hırsızlık yapmaya başlar. Bu birbirinden beceriksiz beş hırsızın komik maceraları.

Birbirinden beceriksiz 5 sabıkalı Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki, Kamil’in komik maceralarını anlatan filmin senarist ve yönetmeni MURAT ASLAN. 5 hafta süren çekimlerde yaklaşık 1.000 kişilik figürasyon kullanıldı. Filmin çekimleri sesli olarak, İstanbul’da 25 ana mekanda gerçekleştirildi. Mekanların bir kısmı Mustafa Ziya Ülkenciler’in sanat yönetmenliğinde sıfırdan inşa edildi.

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmindeki karakterler

Şafak Sezer (Tezcan)
Memet Ali Alabora (Murat)
Peker Açıkalın (Bahattin)
Cengiz Küçükayvaz (Kamil)
Melih Ekener (Zeki)
Dost Elver (Tekin)
Sümer Tilmaç (Salih)
Seçkin Piriler (Tekin in Eşi)
Nejat Birecik (Avukat)
Ceyhun Yılmaz (Taksici)
Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi nerede çekildi?
Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi için sözlükte neler dediler?
Maskeli Beşler: İntikam Peşinde hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
turk sınemasına katkı olsun diye bile gidilemeyecek film.turkıyede komedı denınce neden duzeysız belaltı , nah ve kahvehane geyıklerı islenır halen anlamıs degilim.kı bu halk daha duzeylı daha komık komedılere de gulmustur.

(bkz: avrupa yakası)

(bkz: arabesk)

o zaman bu basitlik cızgısını devam ettırme cabaları neden?

aynı halk bu yapımları da cok tuttuysa neden daha duzeyli eserler ortaya koyup turk sinemasına gercek manada katkı saglamaya calısmak yerıne tamamen ticari amacla oyuncuların populeritelerınden faydalanılıyor? (sorumu cevapladım sanırım)

ayrıca turkler de ugrasıp bir finding nemo veya efenim matrix tarzı bol efektlı ya da kalıtelı bır anımasyon yapsa katkı saglamak ve destek vermek amacıyla sınemada gıdıp ızlenir ya da dvd sı alınır.fakat turk sıneması , herkesın aklında kalan tek sahnesı kameraya hareket yapan 5 kısımıdır? o zaman destek vermek niyedir?

ayrıca basrollerını goze batan pek bır basarısı olmayan aktorlerın paylastıgı türk filmcigi

zaman otesinden gelen edit: maalesef bu ulkede norm sizsiniz ve bu beni cok korkutuyor…

hababam sınıfı kadrosundan oluşturulmuş ve binbir şekle sokularak yedirilmeye çalışılan bir ekiple çekilmiş film. komedi değil de artık geyik potansiyele sahip filmler üretiliyor. komik olmayı küfür etmek ve şebeklik yapmaktan ibaret sananların sinema adı altında çektikleri çektirdikleri filmlerin sonu ne zaman gelecek bilinmez. ama hani bunları görmektense film çekilmesin daha iyi. senaryodan yoksun sadece oyuncuları piyasa sürerek çekilen filmler arttıkça artıyor. insanların boşa harcayacak ne kadar çok parası varmış.

Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi nerede çekildi?

28 Ekim 2005 tarihinde vizyona giren Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Maskeli Beşler: İntikam Peşinde filmi nerede çekildi?