Mauro Icardi İstanbul’da

Mauro Icardi İstanbul'da

Galatasaray’ın yeni transferi Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul’a ayak bastı. Arjantinli golcü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği sarı-kırmızılı takımda şampiyonluk yaşamış ve 26 maçta 23 gol atarak büyük bir performans sergilemişti. Galatasaray, Icardi’nin bonservisini almak için Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardı ve yıldız oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Icardi’yi karşılamak için Atatürk Havalimanı’na gelen binlerce Galatasaray taraftarı, coşkulu bir şekilde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Icardi’nin eşi Wanda Nara’ya da destek vererek “Geçmiş olsun Wanda” pankartı açtı. Icardi, taraftarların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Arjantinli yıldız, İstanbul’da ilk açıklamalarını GS TV’ye yaptı. Icardi, “Geri döndüğüm için çok mutluyum. Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Icardi, Pazar günü Rams Park’ta düzenlenecek imza töreninde resmi olarak Galatasaray formasını giyecek.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mauro Icardi İstanbul’da