Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok Zafer Partisi’ne…

featured

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Gazeteci Celal Eren Çelik‘in youtube kanalında yayınlanan Sorgu Sual programına konuk oldu. Çelik’in Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok sorusuna üstü kapalı olur cevabı verdi. Sabithaber’in edindiği kulis bilgilerine göre Memleket Partisi’nden istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve İyi Parti’den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok gelecek günlerde Zafer Partisi’ne katılacak.

Özdağ’dan Yeşil Işık

Çelik’in Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok’un partiye katılıp, katılmayacağına dair sorusuna Özdağ “Önümüzdeki günlerde partiye toplu olarak, tek tek, geçmişte bakanlık yapmış; çok önemli bakanlıklar yapmış. Çok değerli isimler Zafer Partisi’nde yer alacak ve birlikte yol yürüyeceğiz.” yanıtını vererek iddialara yeşil ışık yaktı.

Ne olmuştu?

Zafer Partisi Adana Milletvekili ve Kurucusu İsmail Koncuk, Mehmet Ali Çelebi’nin Memleket Partisi’nden istifasından birkaç gün önce TBMM lokantasında Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok ile bir araya gelmiş. Bu buluşma Zafer Partisi’ne katılacakları yönünde yorumlanmıştı.

Sonrasında da İsmail Ok ve Mehmet Ali Çelebi’nin İsmail Koncuk’la hareket etmesi iddiaları destekledi.

Haber : Gökhan İlhan

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok Zafer Partisi’ne…