Mehmet Barlas’tan Meral Akşener hakkında açıklama; İçişleri bakanı olduğu zaman en seçkin davranışı Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in elini öpmekti. 

featured
Sabah yazarı Mehmet Barlas, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i bugünkü köşe yazısına taşıdı.  Meral Akşener’in için ” Şimdi onun için doğru olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini öpmektir.” diyen Mehmet Barlas;  ”İçişleri bakanı olduğu zaman en seçkin davranışı Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in elini öpmekti.” ifadelerini kullandı; 
Mehmet Barlas’ın Meral Akşener hakkında yazdığı köşe yazısı;
”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu herhalde ondan bir şey olacağı sanılarak siyasete sokulmadı. Kılıçdaroğlu’nu bir kaset komplosu ile CHP’nin başına getirenler asıl Deniz Baykal’ı yok etmek istiyorlardı. Bunun yerine Cumhuriyet Halk Partisi yok oldu. 9 seçimde de yenildi. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tayyip Erdoğan yerine Cumhurbaşkanı olacağını düşünmek bir cadı masalı hayal etmekten farksızdır.

Gelelim Meral Akşener’e. Bu hanım politikacının, Başbakan Tansu Çiller’in içişleri bakanı olduğu zaman en seçkin davranışı Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in elini öpmekti. Şimdi onun için doğru olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini öpmektir ama bunun yerine Erdoğan’a karşı ileri geri konuşmayı siyaset yapmak sanıyor.

Diğer aday adayları da sıralandığında Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve belki Abdullah Gül gündeme gelebilir. Ama bunların hepsini topladığınız zaman AK Parti’nin sadece geride bıraktığı anılarla yetinirsiniz. Bu anıların içinde yeterli miktarda ihanet de vardır”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Barlas’tan Meral Akşener hakkında açıklama; İçişleri bakanı olduğu zaman en seçkin davranışı Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller’in elini öpmekti.