Meral Akşener Hasan Cengiz’den 100 Milyon Dolar Aldı İddiası

Meral Akşener Hasan Cengiz'den 100 Milyon Dolar Aldı İddiası

Gündeme Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile kurduğu Millet İttifakı’ndan ayrıldığını seçim sonrası yaptığı açıklamalarla duyurarak gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında şok bir iddia ortaya çıktı.

Gazeteci Levent Gültekin Youtube kanalı üzerinden gündemi yorumladığı programda 2 Mart günü Meral Akşener’e yollandığı iddia edilen bir e-postanın kendisine iletildiğini açıkladı. Gültekin, e-postayı gönderenin ‘Devlet içerisinden Kemal Bey’in adaylığı üzerinden kurgulanan oyunu bozmak isteyen ekip’ olduğunu söyleyerek içerikteki mesajın, “Meral Hanım, lütfen Kemal Bey’in adaylığıyla ilgili kurduğunuz oyunu bozun. Aksi takdirde Hasan Cengiz’den aldığınız 100 milyon doların ses kaydını yayınlayacağım” şeklinde olduğunu söyledi. Gültekin, e-postayı kendisine gönderen kaynağının iddiasının Akşener’in masadan kalkma sebebinin bu e-postadaki mesaj olduğunu ekledi.

Hasan Cengiz, geçmişte Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) üzerinden milletvekili adayı olmuş fakat seçilememişti. Levent Gültekin, geçmişten bugüne AKP ve Erdoğan ile yakın ilişkileri olan Hasan Cengiz için şu ifadeleri kullandı: “Bir baktım Hasan Bey, Türkiye’nin farklı illerinde defalarca toplantılar düzenlemiş ve Kemal Bey’in adaylığıyla ilgili organizasyonlar yapmış ve Kemal Bey tüm toplantılara katılmış.”

Hasan Cengiz’in facebook hesabı üzerinden yayınladığı toplantı görüntülerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için çabaladığı iddia edilen Cengiz’in Meral Akşener’e 100 milyon dolar verdiği iddiası ise seçim sürecinde ve sonrasında ortaya çıkan ‘proje’ söylentilerini destekler nitelikte.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener Hasan Cengiz’den 100 Milyon Dolar Aldı İddiası