Meral Akşener, Levent Gültekin’i Mahkemeye Veriyor

Meral Akşener, Levent Gültekin’i Mahkemeye Veriyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Levent Gültekin’in kendisi hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi. Gültekin, Akşener’in İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanlığına hazırlanmakla suçladığını ileri sürmüştü. Akşener, bu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirterek, Gültekin’i mahkemeye verdiğini duyurdu.

FOX TV’de yayınlanan “Çalar Saat” programına katılan Meral Akşener, gazeteci Levent Gültekin’in kendisiyle ilgili söylediklerine yanıt verdi. Akşener, Gültekin’in 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde kendisini aradığını ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş için “Ya bu Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendini ne halt zannediyor ki belediye parasıyla anket yaptırıp kendini cumhurbaşkanı adaylığına gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsunlar diye mı parti kurdum” dediğini iddia ettiğini hatırlattı.

Akşener, bu iddianın doğru olmadığını ve söz konusu videolar için dava açacağını söyledi. Akşener, “Ben sayın Levent Gültekin’in üç videosunu mahkemeye verdim, onu da vereceğim. Böyle sözlerim olmadı. Hasan Cengiz diye bir adam üzerinden bana 100 milyon dolar verdiğini iddia eden bir videosu oldu. Maili araştırdık mailde Kılıçdaroğlu’na verildiği iddiası var. Gültekin bunu Akşener’e verildi diye lanse ediyor. O spam mailinde Kılıçdaroğlu’na verilen 100 milyon dolar diyor bu iftira, iğrenç bir iftira. Hukuk üzerinden yol yürüyeceğiz” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Meral Akşener, Levent Gültekin’i Mahkemeye Veriyor