• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Merih Demiral Juventus’ta Kaldı – Merih Demiral Kimdir?

featured

Juventus, Sassuolo’dan 18 milyon euro bedelle transfer ettiği milli savunma oyuncumuz Merih Demiral için kararını verdi. Özellikle Milan’ın istediği Merih’i 45 milyon eurodan aşağı satmak istemeyen Juventus’un, Milan’a, “Merih’i değil, Rugani’yi verelim” dediği iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus‘a giden ve kısa sürede kendini ön plana çıkarmayı başaran Merih Demiral, her geçen takım arkadaşlarına ve içerideki ortama adapte oluyor…

Ancak 21 yaşındaki futbolcunun bu süreçteki kafasındaki tek soru işareti ise gelecekte başka bir takıma kiralanıp kiralanmayacağı oldu. Bu doğrultuda bir diğer İtalyan ekibi Milan, Merih için teklif yaptı.

Fanatik’te yer alan habere göre; Ancak milli futbolcuyu 45 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediğini söyleyen Torino ekibinin cevabı çok netti. Juventus Yönetimi, Kırmızı- Siyahlılar’a “Size Merih’i değil, Rugani’yi verelim” dedi.

Merih Demiral Kimdir

Merih Demiral, 5 Mart 1998’de Kocaeli’de dünyaya geldi. Demiral, 11 yaşındayken Karamürsel İdmanyurduspor formasıyla yeşil sahalara çıktı. 2011 yılında Fenerbahçe’nin altyapısına dahil edilen futbolcu, futbol kariyerine Fenerbahçe ile adım attı. 1.92 boyunda olan Merih Demiral, her iki ayağına da hakimdir.

Defans ve stoper mevkilerinde görev alan futbolcu, 2016 yazında Portekiz’in bölgesel ekiplerinden Alcanenense’ye transfer olarak yurt dışına açıldı.

Burada çıktığı 18 maçta Portekiz’in Braga, Benfica ve Nacional gibi ülkenin önemli kulüplerinin de gözüne girdi. 2017 yılında Sporting Lizbon tarafından kiralanan oyuncu, 2018 yılında 200 bin euro bedelle Lizbon ekibine satıldı.

Portekiz İkinci Ligi’nde mücadele eden Sporting Lizbon B takımında şans bularak yeşil-beyazlı kariyerine başlayan Merih Demiral buradaki performansıyla da futbolun önemli tabakasının dikkatini çekmeye başladı.

Alt yaş gruplarında Türkiye forması giyen Merih son olarak 21 yaş altı milli takımımızın formasını giydi. A Milli seviyede de Türkiye’yi seçmesi bekleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Merih Demiral Juventus’ta Kaldı – Merih Demiral Kimdir?