MHP Lideri Devlet Bahçeli, İdam Tartışmasını Yeniden Gündeme Getirdi

featured
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İdam cezasının hukuk mevzuatımıza tekrar alınması, iğrenç ve ilkel suçların işlenmesini caydırabilecektir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İdam cezasını yeniden gündeme getiren Bahçeli, “MHP idam cezası meraklısı değildir. Ne var ki; korku sınırını geçen suç ve suçlularla mücadelenin başarıya ulaşabilmesi maksadıyla içinden geçtiğimiz süreçte başkaca bir yol ve seçenek olmadığı da nettir, nitekim alternatifsizdir.” dedi.

Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz vakalarında kahredici artışların gözlemlendiğini dile getiren MHP Lideri, “Karşımızdaki tablo alarm verici niteliktedir. İnsanın kanını donduran, vicdanları kanatan, sabır ve tahammül ölçülerini berhava eden en ağır suçlara her gün şahit olunmaktadır. Gazetelerin üçüncü sayfaları, televizyon ekranları, internet siteleri, sosyal medya platformları feci ve felaket dolu haberlerle dolup taşmaktadır.

Kadına şiddetin yanı sıra çocukların güpegündüz kaçırılmaları, vahşete kurban edilmeleri, hatta cinsel istismara uğramaları maşeri vicdanı yaralarken, aynı zamanda büyük bir hüzne ve hüsrana da neden olmaktadır.” diye konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Lideri Devlet Bahçeli, İdam Tartışmasını Yeniden Gündeme Getirdi