Millet İttifakı vatandaşlara bir iyilik yapmalıdır

featured

Geçtiğimiz hafta gündemin en önemli konularından biri Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ‘ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ı Cumhurbaşkanı adayı olarak davet etmesi oldu.

Bu davet ülke genelinde adeta sevinçle karşılanırken, kurtuluş reçetesi olarak görünürken, Millet İttifakı’ndan konuyla ilgili pek bir ses çıkmadı. Ümit Özdağ’ın bu önemli çağrısına, sadece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘dan yenıt geldi. Kılıçdaroğlu basına; “Mansur Bey değerli belediye başkanlarımızdan biridir. ‘Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ denildiğinde akla, aday olarak bir CHP’linin gelmesi, bizi memnun ediyor. Burada kırmızı çizgimiz 6’lı masadır. Adayımıza, Millet İttifakı’nın liderleri karar verecek. Biz bir karar daha aldık. Asla isim telaffuz edilmeyecek, bu konuda soru geldiğinde cumhurbaşkanı adayımızın niteliklerini anlatacağız” demecini verdi.

Peki, Mansur Yavaş niçin ağır basıyor ? Toplum didişen, kutuplaştıran, kendi menfaatlerini önplana koyan siyasetçilerden bıktı, usandı. Vatandaşlar herşeyin farkında, herşeyi dikkatli bir şekilde izliyor, takip ediyor, sorguluyor ve en önemlisi güvenmek istiyor. Bugün sokağın nabızını tuttuğunuzda herkesin Mansur Yavaş’tan güzel bir dille bahsettiğine şahit olabilirsiniz. Mansur Yavaş’ın her kesimden oy alabilecek tek aday olduğunu ifade etmekte bir zarar görmüyorum. Bu yüzden Millet İttifakı, vatandaşlara bir iyilik yapıp Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı göstermelidir.

Kartalspor eski günlerine dönmeyi arzuluyor. 

8 sezon PTT 1.Ligi’nde mücadele eden, Süper Lig kapısından dönen Kartalspor eski güzel günlerine dönmeyi arzuluyor. 2012 yılından beri büyük bir girdabın içine giren Kartalspor, Süper Amatör Ligi A Klasman grubundan Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) çıkmak için büyük bir mücadele veriyor. Kartalspor, Albayrakspor’u 1-0 yenerek BAL yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş ve öğrencilerini tebrik ediyorum.

Sevgiyle kalın…

Daha fazla haber için: www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Millet İttifakı vatandaşlara bir iyilik yapmalıdır