Milyonfest Metal Kampı 2022 için geri sayım başladı

featured

Milyonfest Metal Kampı 2022 için geri sayım başladı. Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Milyonfest Metal Kampı 1 Temmuz’dan itibaren Milyon Beach Kilyos’ta kapılarını metal müzikseverler için açıyor.

1-2-3 Temmuz’da Milyon Beach Kilyos’ta gerçekleşmesi planlanan Metal kampında, Dünyaca ünlü metal müzik grubu Sepultura sahne alacak. Metal Kampı’nda 3 gün boyunca Pentagram, Metallium, Necrophobic, Black Tooth ve onlarca grup sahne alacak.

Metal Müzik Kampını Gökhan İlhan’da yakından takip edecek

1-2-3 Temmuz’da Milyon Beach Kilyos’ta gerçekleşecek olan Milyonfest Metal Kampı 2022’yi SabitHaber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan İlhan‘da yakından takip edecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gökhan İlhan; ” Bu yıl festivalin ilki düzenlenecek. Ümit ederim gelecek zaman içinde Avrupa’da gerçekleşen Wacken Open Air, Hellfest gibi festivaller gibi kalıcı hale gelir ve müzik turizmi açısında da Türkiye’ye faydalı olur. Malum ülkenin durumu ekonomik olarak ortada ve bu organizasyon Kurban Bayramı öncesi olduğu için katılım yoğunluğu nasıl olacak? Ayrıca; Festivalde ağırlıklı olarak Türkiye’de metal müzik konusunda kendisi kanıtlamış yerli gruplara yer verilmesi de çok önemli. Sahne performansı olarak tüm grupları merak ediyorum ama Sepultura’yı Metallium’u ve Black Tooth’u ayrı bir merak ediyorum. Festival izlenimlerimi SabitHaber’de köşe yazısı olarak değerli okurlarımız için yazacağım.” dedi.

Festivalde Sahne Alacak Gruplar Netlik Kazandı

Milyonfest Metal Kampı 2022’de sahne alacak grupların listesi şu şekilde; 

Milyonfest Metal Kampı 2022 için geri sayım başladı

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milyonfest Metal Kampı 2022 için geri sayım başladı