Muğdat Çelik Gazişehir’de – Muğdat Çelik Kimdir?

featured

Galatasaray forması giyen Muğdat Çelik Gazişehir Futbol Kulübü ile anlama sağladı.

Muğdat Çelik kimdir?

Gazişehir’in yeni transferi Muğdat Çelik, 3 Ocak 1990’da Mersin’de dünyaya geldi. Muğdat futbola Mersin’in Kuvayi Milliyespor’un altyapısında başladı. 2005 yılında Gençlerbirliği altyapısına geçti ve 2008 yılında Ankara ekibinde profesyonelliğe adım attı.

Gençlerbirliği’nde istediği şansı bir türlü bulamayan Muğdat Çelik, sırasıyla Kastamonuspor, Çankırıspor, BUGSAŞSpor ve Batman Petrolspor takımlarına kiralandı. Ocak 2011’de ise Gençlerbirliği Muğdat’ın sözleşmesini feshetti. Bu gelişme üzerine Muğdat Çelik, Nazilli Belediyespor’a transfer oldu. Burada kariyeri yükselişe geçen Muğdat, 24 golle 2012-13 sezonunda 2. Lig’de gol kralı oldu.

Performansıyla üst liglere göz kırpan Muğdat, bir sonraki sezonun devre arasında Balıkesirspor’da forma giymeye başladı ve sezon sonunda Balıkesir ekibi ile Süper Lig’e yükseldi.

2015-16 sezonu devre arasında Muğdat Çelik’in yeni adresi Akhisarspor oldu. Transfer olduğu günden bu yana Akigolarla 76 maça çıkan Muğdat, 10 gol, 14 asistle takımına katkı sağladı.

Bu sezon etkileyici bir performans ortaya koyan 25’i Süper Lig, 10’u Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 35 maçta görev aldı. Ligde 4 gol, 4 asist, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 gol, 5 asist olmak üzere toplamda 7 gol, 9 asistle takımına katkı sağladı.

Kaynak: Muğdat çelik kimdir , kaç yaşındadır, aslen nerelidir, hangi takımlarda oynadı?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muğdat Çelik Gazişehir’de – Muğdat Çelik Kimdir?