Muğla ve Van’da Art Arda Depremler

featured

Muğla’nın Ula ilçesinde 2 dakika arayla 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde deprem meydana geldi. Ula ve çevre ilçelerde hissedilen her iki depremde de ilk belirlemelere göre, herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Muğla’daki depremlerden 15 dakika sonra ise, Van’da da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Başkale’de saat 07.32’de meydana gelen depremin büyüklüğünü AFAD 4.4 olarak duyururken, Kandilli Rasathanesi 4.5 olarak paylaştı.

Muğla’nın Ula ilçesinde 3.9 ve 3.8 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Muğla depreminin ardından Van Başkale’de de 4.4 büyüklüğündeki deprem korkuttu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Muğla’nın Ula ilçesinde saat 06.14’te 3.9 ardından 06.16’da ise 3.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Her iki deprem, Ula ve çevre ilçelerde hissedilirken, ilk belirlemelere göre, herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise depremlerin büyüklüklerini, 3.9 ve 3.4 olarak duyurdu. Merkez üssü Arıcılar olarak tespit edilen depremlerin derinliği yaklaşık 8 kilometre olarak hesaplandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muğla ve Van’da Art Arda Depremler