Muharrem İnce’den Selahattin Demirtaş’a : Şaşkınlıkla izliyorum, hiç yakışmamış

featured

Muharrem İnce’den Selahattin Demirtaş’a : “Şaşkınlıkla izliyorum, hiç yakışmamış” Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İsmail Saymaz’ın “Ancak arada şöyle bir nüans olduğunu düşünüyorum: HÜDA PAR, AK Parti’nin listelerinden milletvekili sokuyor. Devlet Bahçeli’yle beraber onun lideri törenlere katılıyor. Fakat HDP, Altılı Masa’nın bir bileşeni değil. Oy vereceğini ifade etti. Herhalde HDP size oy vereceğini söylese ‘hayır’ demezsiniz. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nun HDP’den o almasının ne mahsuru var?” sorusu üzerine İnce, şunları söyledi:

“Hiçbir mahsuru yok. Angajmanlar olmasın diye söylüyorum. Hiçbir sakınca yok. Sayın Kılıçdaroğlu HDP’den de, AK Parti’den de, Memleket Partisi’nden de bütün seçmenlerden oy isteyebilir. Bunda bir sakınca görmüyorum. Fakat HDP demişken konuya gireyim Selahattin Demirtaş’ın bir tweetini gördüm. Oy pusulasında Erdoğan’ın fotoğrafı var, beni yok yine Erdoğan’ın fotoğrafı var, Sinan Oğan’ın fotoğrafı yok yine Erdoğan var, bir de Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı var. Yani şaşkınlıkla izliyorum, hiç yakışmamış.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce’den Selahattin Demirtaş’a : Şaşkınlıkla izliyorum, hiç yakışmamış