Murat Acı’yı Çarparak Öldüren Ehliyetsiz 16 Yaşındaki Sürücü Mısır’a Kaçtı

Murat Acı'yı Çarparak Öldüren Ehliyetsiz 16 Yaşındaki Sürücü Mısır'a Kaçtı

İstanbul Eyüpsultan’da geçtiğimiz cuma, ATV turuna çıkan bir çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan sürücünün ehliyetsiz ve 16 yaşında olduğu belirlendi. Olayın ardından sürücünün, annesiyle birlikte Mısır’a kaçtığı anlaşıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü, 1 Mart gecesi saat 23.00 sıralarında Kemerburgaz yolunda meydana gelen trajik bir trafik kazasında, beş arkadaşın ATV gezisi felakete dönüştü. Sarıyer’den geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), bir ATV’nin arızalanması sonucu Kemerburgaz yolunun sağ şeridinde durmak zorunda kaldılar. Acı, bir ATV’nin ışıklarını yakarak güvenlik önlemi almaya çalışırken, diğerleri arızalı motorla meşguldüler.

Murat Acı'yı Çarparak Öldüren Ehliyetsiz 16 Yaşındaki Sürücü Mısır'a Kaçtı

Bu sırada, olay yerine hızla yaklaşan lüks bir cip, bekleyen gruba çarparak 5 kişiyi ormanlık alana savurdu. Cip sürücüsü, kendi aracını terk ederek başka bir araçla kaçtı. Daha sonra yapılan açıklamalara göre, kaçan sürücü 16 yaşında ehliyetsiz bir lise öğrencisiydi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, 3 ATV aracının seyir halindeyken birinin arızalanması nedeniyle yolun sağ tarafına çekildiği ve bu sırada T.C. isimli bir sürücünün aracıyla ATV’lere çarparak bir sulama kanalına girdiği belirtildi. Kazada, ATV’deki tüm şahıslar yaralandı; Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti ve Tahsin Arslan’ın durumu kritikti.

Annesiyle Mısır’a Kaçtı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kazaya neden olan aracın T.C. isimli 16 yaşında ehliyetsiz bir lise öğrencisi tarafından kullanıldığı ve kazadan sonra annesi Eylem Tok’un arabasıyla olay yerinden kaçtığı belirtildi. İncelemeler, T.C. ve Eylem Tok’un, A.C.S. isimli bir kadının yardımıyla İstanbul Havalimanı’na gittiklerini ve 02.00 sıralarında Mısır’a uçmak üzere check-in yaptıklarını gösterdi. Şüpheliler, 04:30 sıralarında Mısır’a uçtu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Acı’yı Çarparak Öldüren Ehliyetsiz 16 Yaşındaki Sürücü Mısır’a Kaçtı