Mustafa Cengiz’den Mensah Açıklaması

featured

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz , Magdeburger Sigorta arasında gerçekleştirilen forma sırt sponsorluğu anlaşması imza töreninde Mensah transferi ve harcama limiti konusunda  açıklamalarda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

‘Mensah Bizi Aradı’

Mensah transferi konusunda ;

“Mensah transferiyle ilgili Kayserispor’a teklifimiz olmadı. Futbolcuyla ilgili bizi suçlamışlar. İzin almadan görüştüğümüzü söylüyorlar. Tam tersi, Mensah bizi aramış. Aksine biz teklif bile vermedik.”

“Mensah için hiç konuşmadım. Berna Gözbaşı ile konuşmadım. Söylenenler hakkında ben de şaşırdım. Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile konuştuk. Bizi suçlamışlar, biz Mensah’ı aramışız! Bir bakmışız ki futbolcu, bizimkileri aramış. Bizim teklifimiz yok.” açıklamalarında bulundu.

‘Sokağa Atacak Kuruşumuz Yok’

Harcama limitlerin artırılma konusuna da tepki gösteren Cengiz;

‘”Bizim paramız var ama sokağa atacak kuruşumuz yok. Başkaları sıkıştıysa, paraları leylaya bastıkları için böyle oldu. Ben har vurup harman savurmayı bilmiyor muyum? Ben de biliyorum geçmiş yönetimler gibi 172 milyon euro harcamayı… Biz hala o borçları ödüyoruz. Başkaları sıkıştıysa, paraları leylaya bastığı için. Sen paraları leylaya bas, harca, sonra da gel ‘Param bitti, benim limitimi artırın. Galatasaray, burada oyunbozanlık yapıyor.’ Evet, ‘Hayır.’ diyorum.” dedi.

‘Parayı Çöpe Attınız diyorlar ‘

“Bu yıl ligin en iyi 10 kalecisinden birini 400 bin euroya alıyoruz, ‘beceriksiz’ diyorlar. Böyle bir kırılganlık olur mu? 400 bin euro’ya kaleci alıyoruz, çarpıyorlar 8’le, parayı çöpe attınız diyorlar.”

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mustafa Cengiz’den Mensah Açıklaması