• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Netflix Ekim Takvimi Açıklandı

featured

Netflix Türkiye Ekim takvimini açıkladı. Netflix’te ekim ayında neler var?  Yeni başlayacak diziler neler? 

Netflix Ekim ayında yayınlanacağı dizi ve filmleri açıkladı.

Emily Paris’te (2 Ekim)= Dizi yeni bir fırsat yakalayıp Paris’e taşınan Amerikalı Emily’in kültür çatışmasını anlatıyor.

The Haunting of Bly Manor (9 Ekim)=Henry James’in 1898 korku romanı The Turn of the Screw’e esinlenen dizi  İki çocuğa bakıcılık yapmak için eski bir konakta işe giren genç bir kadının hayatını anlatıyor.

Sosyal Mesafe (15 Ekim) = İnsanların birbirinden uzaktayken ilişkilerini koruma yöntemlerini komik yönden ele alıyor.

Grand Army (16 Ekim)= Dizi Brooklyn’in en büyük devlet lisesindeki beş öğrenci başarılı olmak, ayakta kalmak, özgürleşmek ve geleceği yakalamak için yaşadığı mücadeleyi anlatıyor.

Unsolved Mysteries (19 Ekim) =Cinayetler, gerçeküstü olaylar, açıklanamayan kayıplar, korkunç ölümler, tuhaf paranormal karşılaşmalar gibi gerçek hayatta yaşananlar gizemli olayları konu eden dizi 2.sezonuyla Ekim ayında Netflix’te.

Rebecca(21 Ekim)=Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock tarafından 1940 yılında çekilen film günümüzde yeniden çekildi. Film Fırtınalı bir aşk yaşadığı zengin dulla evlenen saf bir gelin, eşinin ailesine ait malikâneye taşınmasını ve yaşadığı olayları anlatıyor.

Bir Ay Masalı (23 Ekim)=Bilim için yanıp tutuşan zeki bir kız, efsanevi Ay Tanrıçası’nın varlığını herkese kanıtlamak amacıyla aya gitmek için bir roket yapma hikayesini anlatıyor.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Netflix Ekim Takvimi Açıklandı