• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Netflix Türkiye Eylül 2020 Takvimi Belli Oldu

featured

Dünyanın en çok izlenen dijital dizi ve film platforumu Netflix’te eylül ayı içerisinde yayınlanacak dizi ve filmler belli oldu. Detaylar haberimizde.

Away 1.sezon :Komutan Emma Green tehlikelere dolu üç yıllık mars yolculuğunda astronotlardan oluşan uluslararası bir mürettebatı yönetmek üzere eşini ve kızını arkada bırakır.

Her Şeyin Teorisi:Ünlü fizikçi Stephen Hawking’in hayatını konu eden 2014 yapımı film.

Borgen: 2010 yapımı film Birgitte Nybrong’un bir takım olaylar sonucunda Danimarka’nın ilk kadın  başbakanı olmasını konu ediyor.

Young Wallander 1.Sezon : Çaylak polis Kurt Wallander’in hızla dedektifliğe yükselmesini konu ediyor.

Dehşetin Yüzü: Genç bir rahibe ,kutsal bir mekana musallat olan kötü bir ruhun ardındaki sırları ortaya çıkarmak için bir rahiple birlikte Romanya’ya gider.

12 Savaşcı: Gerçek olaylardan esinlenen film 11 Eylül’ün ardından bir düzine ABD askeri Afganistan’daki bir savaş ağasının ağasının ortak düşmanlarını alt etmesine yardım etmesini konu ediyor.

Keeping Up with the Kardashians: Dünyaca meşhur Kardashian kardeşlerini konu eden realtiy show.

Minnoşlar:11 yaşındaki Amy, bir dans gruba katılmak umuduyla dişliğini keşfetmeye başlar. Bu sırada aile geleneklere meydan okur.

Boyun Eğmez: 2.Dünya Savaş’nın ardından eve dönen ve travmatik geçmişine dair anılara başa çıkmakta zorlanan bir Olimpiyat atletinin çareyi inanca sığınmakta bulmasını konu ediyor.

Top Chef: 15 yemek tutkunun 100 bin dolarlık ödül ve Baş Şef olmak için Miami sıcağında mücadelesini konu eden realitiy show.

Hindistan’ın Zengin Kötü Çocukları 1.Sezon: Belgesel fakirliğiyle bilinen Hindistanı bu sefer başka bir açıdan ele alıyor. Hindistan’nın kötü şöhretli iş adamlarını anlatan seri Eylül ayında Netflix’te olacak.

Atiye: Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı ,Tarihin en eski yerleşim yeri olan Göbeklitepe’yi konu alan Atiye dizisi 2.sezonu 10 Eylül’de yayınlanacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Netflix Türkiye Eylül 2020 Takvimi Belli Oldu