Obama’nın Aşçısı Gölde Ölü Bulundu

Obama'nın Aşçısı Gölde Ölü Bulundu

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın yemeklerini yapan Tafari Campbell, kürek sörfü yaparken hayatını kaybetti. 45 yaşındaki şef, Obama ailesinin Massachusetts’teki Martha’s Vineyard adasındaki evlerine yakın bir gölde boğuldu.

Olay, pazar akşamı meydana geldi. Kürek sörfü yapan bir başka kişi, Campbell’ın suda hareketsiz yattığını fark etti ve durumu yetkililere bildirdi. Dalgıçlar, pazartesi sabahı Campbell’ın cesedini Edgartown Gölü’nden çıkardı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Obama çifti, olay anında evde bulunmuyordu.

CNN’e konuşan eski başkan ve eşi Michelle Obama, şeflerinin ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Obama çifti, şunları dile getirdi: “Tafari, ailemizin bir üyesiydi. Beyaz Saray’da tanıştığımızda harika bir aşçı yardımcısıydı. Yemek yapmayı seven, yaratıcı ve insanları kaynaştıran bir insandı. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz.”

Campbell, 2009-2017 yılları arasında ABD Başkanlığı yapan Obama’nın Beyaz Saray’daki özel şefliğini yapmıştı. Obama, başkanlıktan ayrıldıktan sonra da Campbell’ı yanında tutmuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Obama’nın Aşçısı Gölde Ölü Bulundu