Ortadirek Saban filmi nerede çekildi? Ortadirek Saban filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Ortadirek Saban filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Ortadirek Saban nerede çekildi, Ortadirek Saban filmi oyuncuları kimler, Ortadirek Saban nerede çekilmiştir, Ortadirek Saban filmi konusu ne? İşte Ortadirek Saban hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Ortadirek Saban filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Ortadirek Saban filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Bahar Öztan, Ergun Köknar, Yavuzer Çetinkaya…

Ortadirek Saban konusu

Ortadirek Saban konusu Sevdiği kadının kalbini kazanmak için güçlü rakibi ile zorlu bir mücadeleye girişen genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Şaban, sakin ve sıradan bir hayat süren genç bir adamdır. Kıt kanaat geçinen Şaban, gönlünü aynı mahallede yaşayan Bahar’a kaptırır. Ancak Bahar’ın kalbini kazanabilmek için öncelikle rakibini geride bırakması gerekmektedir. Güçlü rakibi Erkan, birçok spor dalında üstün yetenekleri bulunan başarılı bir sporcudur. İki adamın Bahar uğruna giriştikleri zorlu mücadeleye Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının da katılması işlerin karışmasına neden olur. Şaban, her türlü zorluğun üstesinden gelip, rakibini ardında bırakarak Bahar’ın kalbini çalmayı başarabilecek midir?

Ortadirek Saban filmi nerede çekildi?
Ortadirek Saban filmi için sözlükte neler dediler?
Ortadirek Saban hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu o kadar absürd bir filmdir ki gercek hayatta mümkün olabilecek tek sahnesi türk basketbol milli takiminin erkan’in son saniye basketiyle dünya sampiyonu oldugu sahnedir, gerisini siz düsünün.

(bkz: new york hav havs)

Ortadirek Saban filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Ortadirek Saban filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ortadirek Saban filmi nerede çekildi? Ortadirek Saban filminin oyuncuları ve konusu.