Özlem Zengin’in Hasan Bitmez için Taziye Mesajı Tepki Topladı

Özlem Zengin'in Hasan Bitmez için Taziye Mesajı Tepki Topladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma sırasında rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bitmez’in konuşmasında eleştirdiği AKP’nin tutumu ve AKP’li Özlem Zengin’in kendisine söylediği çirkin sözler gündeme oturdu.

Bitmez, 12 Aralık Salı günü TBMM Genel Kurulu’nda İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı AKP’nin sessiz kalmasını sert bir dille eleştirmişti. Bu sırada AKP sıralarından kendisine hakaret eden sözler duyuldu. En çirkin sözleri ise AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin sarf etti. Bitmez konuşmasını bitirip yere düştüğünde Zengin’in “Allah’ın gazabı böyle olur” dediği iddia edildi. CHP’liler bu iddiayı İsmail Saymaz’a doğruladı.

Bitmez’in vefatı üzerine AKP’den başsağlığı mesajları geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Bitmez için “Değerli bir siyasetçi, dürüst bir insan, vatansever bir milletvekiliydi” dedi. Ancak AKP’li Özlem Zengin’in Bitmez için attığı başsağlığı tweeti samimiyetsiz bulundu. Zengin, “Hasan Bitmez Beyefendiye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” yazdı. Bu tweete sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi. Bazı kullanıcılar Zengin’in Bitmez’e söylediği sözleri hatırlattı, bazıları ise Zengin’in tweetini silmesini istedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özlem Zengin’in Hasan Bitmez için Taziye Mesajı Tepki Topladı