blutv-pavyon-4-bolum-izle

Pavyon 4. bölüm izle – Blutv Pavyon 4. bölüm

Pavyon 4. bölüm izle, pavyon dizisi 4 bölüm izle, blutv pavyon 4. bölüm izle, blutv pavyon izle.

Pavyon 4. bölüm izle mek isteyenler Blutv’den izleyebilir. Özel yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren Blutv, bu sefer Pavyon alemini konu alan belgesel dizisiyle gündemde. Pavyon 4 bölüm ünde, Deli Bayram ve Kara Ceylan’ın röportajları yer alıyor. Pavyon 4. bölüm izle mek için aşağıdaki linke tıklayıp, ücretsiz izleyebilirsiniz.

İzlemek için tıklayınız.

blutv pavyon 4 bölüm izle

4. bölüm hakkında
Pavyon’un, Ankara gece hayatında önemli bir yeri bulunuyor. Pavyon alemini konu alan dizinin üçüncü bölümü de oldukça ilgi çekici. Pavyon’un 4. bölümünde sektörde sahne performansı sergileyen artistler konuşuyor. Bunlardan berisi Deli Bayram, diğerleri ise Kara CEylan ve Kara Ece. Sahne performansları hakkında konuşurken, müşteri ilişkilerinde de bahsediyorlar. Dizinin bu bölümünü izlemek için Blutv üyesi olmanız gerekiyor. Blutv, özel yapım dizi ve filmleri izleyiciye sunan yerli bir internet platformudur.

Pavyonlar, Ankara eğlence sektörünün yaklaşık %80’ini karşılamasına ve il ekonomisini kayda değer bir biçimde beslemesine rağmen, efsaneleşmiş klişelerin yarattığı söylemler sebebiyle genişçe bir kısım tarafından kabul görmez.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pavyon 4. bölüm izle – Blutv Pavyon 4. bölüm