30684

Pavyon 5. bölüm izle – Blutv Pavyon 5. bölüm

pavyon 5. bölüm izle, pavyon dizisi 5 bölüm izle, blutv pavyon 5. bölüm izle, blutv pavyon izle.

pavyon 5. bölüm izle Bu bölümde pavyonların müdavimleriyle yapılan röportajlar yer alıyor. pavyon 5. bölüm izle mek için aşağıdaki linke tıklayıp, ücretsiz izleyebilirsiniz.

pavyon 5. bölüm izle
pavyon 5. bölüm izle

İzlemek için tıklayınız.

Pavyon 5. bölüm hakkında
Pavyon’un 5 bölümüyle ilgili Ekşi’de şöyle bir yorum yapıldı. Beğendiğim belgesel. Bir o kadar da izlediğini anlayamayan ve yorum yapma yeteneği olmayan insanları ortaya seren bir turnusol kağıdı görevi görüyor. 5 bölümün 5’inde de gerek müşteriler olsun, gerek “artist” denilen konsomatrisler olsun, gerek sazcısı sözcüsü, gerek mekan sahipleri olsun açık açık bu işin yalan üstüne kurulu olduğunu ve para çarpmanın nihai amaç olduğunu söylüyorlar bir şekilde. bu işi para için değil de “zorunlu” olduğu için yapan insanlardan da bahsediliyor.

Müşteriler hariç -ki onlar da hala pavyona gitmeye devam eden tipler- bu kadar açık sözlülük beklemiyordum ben bu yapımdan. buna rağmen burada “güzelliyorlar pavyonları” diyenlere çok şaşırıyorum. neyi güzelliyorlar? sanırım siz istiyordunuz ki pavyon sahibi çıkıp “burada ben adam vuruyorum her ay” diyip suç itirafı yapsın. ki bir taneleri “adam dövmeyi kimse istemez ama…” gibi bir cümle kuruyor. daha nasıl bir gerçeklik bekliyorsunuz?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pavyon 5. bölüm izle – Blutv Pavyon 5. bölüm