Perulu Yetişkin Film Yıldızı Evinde Ölü Bulundu

Perulu Yetişkin Film Yıldızı Evinde Ölü Bulundu

Yetişkin film endüstrisinin dikkat çeken isimlerinden biri olan 24 yaşındaki Thaina Fields, 6 Ocak’ta Trujillo’daki evinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Peru’nun en tanınan yetişkin film yıldızlarından biri olarak bilinen Fields’ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Fields’ın yakın dostu ve meslektaşı, film yapımcısı Alejandra Sweet, trajik haberi doğrularken, “Daha fazla detay veremeyeceğim çünkü çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Fields’ın bağlı olduğu yapım şirketi Milky Peru da genç yıldız için taziye mesajı yayımladı.

Thaina Fields, hayatını kaybetmeden aylar önce, yetişkin film sektöründe maruz kaldığı cinsel istismar ve saldırıları gündeme getirmişti. Yaptığı açıklamada, “Yetişkinler için içerik üretmeye başladıktan sonra cinsel saldırı ve istismarla karşı karşıya kaldım” demiş ve eklemişti: “Beni işe alan birçok kişi, benimle ne isterse yapabileceğini düşündü. Ama birçok kez eve gelip duş aldıktan sonra ağladım. Toplum gerçek anlamda b*k içindeyken, kadın olmak ve yetişkinler için içerik üretmek çok zor.”

Fields’ın bu trajik ölümü, geçtiğimiz Kasım ayında benzer bir durumla karşılaşan Britanyalı yetişkin film yıldızı Sophie Anderson’ın ardından geldi. Anderson, cinsel saldırıya uğradığını açıklamış ve eski futbolcu olan sevgilisi Oliver Spedding’in ölümünden birkaç hafta sonra hayatını kaybetmişti. Britanya polisi bu çiftin ölüm nedenlerine ilişkin bir açıklama yapmamıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Perulu Yetişkin Film Yıldızı Evinde Ölü Bulundu