Pucca Kimdir? Pucca Nedir?

featured

Pucca Kimdir? sorusu şu anda bir çok internet kullanıcısı tarafından dile getiriliyor. Uyuşturucu kullanımını teşvik etmesi nedeniyle bugün cezası kesinleşen Pucca, Twitter’da Türkiye gündemine girdi. Peki Pucca Kimdir?

Pucca’nın asıl ismi Selen Pınar Işık. Işık, 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka’da doğdu. Karşıyaka Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara’da Üniversite okudu. Önce Radyo-Televizyon ardından da ikinci üniversite okuyarak Gazetecilik eğitimi aldı. Pucca çıkardığı kitaplarla, oldukça popüler oldu. Kitapları özellikle genç kızlar tarafından yoğun olarak okunuyor.

Yayınlanan Kitapları

Küçük Aptalın Büyük Dünyası
Ve Geri Kalan Her şey
Allah Beni Böyle Yaratmış
Ay Hadi İnşallah
Şimdi Biz Neyiz?

Küçük Aptalın Büyük Dünyası adlı kitabı film de oldu. ‘Hadi İnşallah’ isimli sinema filminin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı yaptı. Pucca’yı Büşra Pekin, Pucca’nın sevgilisi Pekmez’i ise, Murat Boz oynadı.

Pucca İsmi Nereden Geliyor? Pucca Nedir?

Koreli bir çizgi film kahramanının adı Pucca. Kahraman kör ve sağır küçük bir kız ve sevgilisini öpebilmek için sürekli peşinden koşuyor. Ilginç bir konuya sahip bu çizgi filmin karakterinin oyuncağı, arkadaşı tarafından bir gün Selen Işıklı’a hediye ediliyor. Ve o günden bu yana bu takma ismi olarak kullanmaktadır.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pucca Kimdir? Pucca Nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.