Rakı Fiyatlarına Zam Yolda

Rakı Fiyatlarına Zam Yolda

Son dönemde peş peşe gelen tütün ürünleri zamlarının ardından, Türkiye’de alkol fiyatlarında da önemli bir artış yaşanacak. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’ın açıklamalarına göre, 26 Nisan Cuma günü itibarıyla rakı fiyatlarına yüzde 17 oranında bir zam yapılacak.

Türkiye’de süregelen ekonomik kriz, gıda ve tüketim ürünlerinden sonra alkol ve tütün ürünlerini de etkilemeye devam ediyor. Yeni yılla birlikte başlayan ve tütün ürünlerine yönelik zamlar, şimdi de içki gruplarına sıçradı. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, rakı fiyatlarına gelecek zammı duyurdu. Aybaş, “Rakı zammına hazır mıyız? Cuma günü yüzde 17 zam geçişi bekleniyor” ifadelerini kullanarak, tüketiciyi bu duruma hazır olmaya çağırdı.

TBYD Başkanı Erol Dündar’dan Paylaşım

Özgür Aybaş’ın paylaşımının yanı sıra bir benzer bilgilendirme de Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar tarafından yapıldı. Dündar’ın paylaşımında, “Önümüzde ki günlerde rakıya maliyet #zam’ı geçişi bekleniyor %10 ile %20 arasında” ifadeleri yer aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rakı Fiyatlarına Zam Yolda