• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi? Sahte Kabadayı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Sahte Kabadayı nerede çekildi, Sahte Kabadayı filmi oyuncuları kimler, Sahte Kabadayı nerede çekilmiştir, Sahte Kabadayı filmi konusu ne? İşte Sahte Kabadayı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Sahte Kabadayı filmi oyuncuları

Natuk Baytan yönetmenliğinde çekilen Sahte Kabadayı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener…

Sahte Kabadayı konusu

Sahte Kabadayı konusu Sahte Kabadayı, babasının intikamını almak için farklı bir dünyanın kapılarını aralayan Kemal’in başına gelenleri konu ediyor. Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazi bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal’in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul’a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal’in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir? Natuk Baytan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Suavi Sualp kaleme alıyor. Kemal Sunal’ın başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kazım Kartal, Mümtaz Ener, Hasan Ceylan, Suna Selen, Yavuz Selekman gibi isimler yer alıyor.

Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi?
Sahte Kabadayı filmi için sözlükte neler dediler?
Sahte Kabadayı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kemal sunal’a fiyaka basarak yürüme dersi verilirken arka planda çalan müziği her dinleyişimde koptuğum film.

türk sinema tarihinin en kötü rol yapan kadını bu filmdedir. kemal sunal ın yanlışlıkla damadın kucağına düştüğü sahnede gelin kızımız :

“ahlaksız,namussuz!…seni böyle bilmiyordum,annemin evine gidiyorum”

derken yüzde sıfır ifade vardır.

Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Sahte Kabadayı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sahte Kabadayı filmi nerede çekildi? Sahte Kabadayı filminin oyuncuları ve konusu.